vineri, 9 iulie 2010

Ce (n-)am facut bine?!

Bai ce ma mai enerveaza oamenii care vin sa te imbarbateze: "N-ai facut nimic bine si nici nu o sa faci vreodata...", cica de imbold. Cica asa merge pe lumea asta, daca ti se zice ca nu faci bine, te apuci sa te autodepasesti ... bla bla.. astea-s povesti.
Imi mai amintesc asa de prin scoala, ca de luam un 4 la mate, ma culcam pe urechea ca materia aia n-o stiu si gata, dar de luam un 10 la fizica si cu niste mici laude, sa vezi ce ma straduiam sa ma mentzin acolo, io eminenta :)). asa ca, daca vrea cineva ca eu sa fac un lucru, sa ma laude in continoare oricat de prost fac ce fac io acolo, ca pana la final iasa exact ce trebuie. si se mai intreaba lumea de unde atata lipsa de interes.. dar mai vrea cineva sa faca ceva daca tot asa stie ca oricum nu face bine? sta in banca lui si mai da si in depresie si ajunge omu sa se sinucida naibii ca nu e in stare de nimik.
In general femeile sunt alea iscoditoare, mai ... da un lucru are de facut femeia asta pe lumea asta, sa taca, undele mai stiu sa faca asta da nu prea stiu ele cand. saracu barbat se gandeste sa faca si el ceva sa impresioneze si face si el o data de mancare, si vinea ea tzatza si gaseste toate defectele, ca n-a fost prea multa sare ca mai trebuia ghimbir, rozmarin, dafin, busuioc si alte ale lumii de barbatu ramane mut ca habar nu are ce vorbeste asta, si rezultatu cu sigurantza e urmatoru: "Nu-ti place, nici nu mai fac." Scurt si la obiect :) in fine .... ideea e , lauda-ti mai omu orice face ca si tzie itzi place sa fii laudat mai ales cand te sinchisesti sa impresionezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu